cazare la predeal cu tratament

Wiki Article



cazare in predeal xl
țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi personal din interior

Dacă ești interesat de cazare la căsuțe în copac, cu siguranță cauți o cazare inedită pentru a petrece o vacanță altfel.

Platinvm B&b se afla în Predeal și oferă unități de cazare cu Wifi gratuit și Tv set cu ecran plat, un bar și 2 terase. La Platinvm B&b aveti zona de relax si spa unde veti gasi un jacuzzi de six persoane, sauna si banda ...

We felt pretty cozy and welcomed at this hotel. It is rather clean, exquisite and also fashionable and by no means pricey. I similar to the ambiance while in the foyer, really tranquil and stylish. Owning breakfast there at a good selling price can also be a nice way to start your working day.

The Spa location is great, using a pool, 2x jacuzzi and saunas. The breakfast is very loaded and various with many different goodies to pick from.

Totally unacceptable. It's a pity, for the reason that there is gorgeous surroundings, but The lack of the authorities to act causes it to be impossible to operate a traditional tourist market.

Bucurându-se de o locaţie liniştită în Predeal Atrium Hotel Mountain Perspective Predeal se află la 100 de metri de partia de Schi Clăbucet si la aproximativ five moment de mers pe jos in zona centrala a orasului cu acces usor catre domenilul skiabil cazare predeal hotel carmen si zonele de plimbare agrement va ofera serviciile pe care vi le doriti in zona montana:avand o priveliste de nedescris camere cu balcon si vedere la [...] citește mai mult » Predeal, str. Tudor Vladimirescu, nr. 24, jud. Brasov

Vila Smaranda din Predeal, o vila confortabila de three stele, construita in stil bavarez, este cea mai indicata reteta cazare predeal cu piscina de relaxare pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de frumusetile muntelui si sa savurati toate zilele de vacanta.

Apartamentul se regaseste in inima Orasului Sinaia, la primul nivel al unei cladiri construita la inceputul secolului 19, aflata la randul ei in imediata apropiere a unor cladiri istorice precum Cladirea Primariei din Sinaia, ...

Eco-friendly Lawn Villa se află în Predeal, la mai vezi tot puțin de 1 km de pârtia de schi Clăbucet, și oferă acces gratuit la World wide web WiFi și vedere la munte.

Casuta pentru doua persoane cu priveliste catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A fost creata din materiale vechi si aduce aminte de casele taranesti cazare predeal langa gara din zona de munte.

Intraţi pe pagina de Call si trimiteti-ne la adresa de email solicitarea dumneavoastra de a facial area publicitate pe acest Internet site.

Restaurantul pune la dispoziția clienților cazați un meniu divers, menit să satisfacă fiecare poftă, chiar și cele mai sofisticate cerințe ale gurmanzilor de pretutindeni. Atunci cand faci o rezervare, alege pachetele de cazare cu demipensiune sau pensiune completa.

Orion se găsește în Predeal și oferă WiFi gratuit și vedere la grădină. Acest apartament se află într-o zonă unde oaspeții pot vezi tot desfășura activități precum mountaineering și schi.

Report this wiki page